Shopping

google shopping uitbesteden

Google Shopping

Met Google Shopping kunnen consumenten specifiek zoeken naar producten, productinformatie en prijzen vergelijken.
Google Shopping is een zoekmachine voor producten die in webshops worden verkocht. Groot bijkomend voordeel is dat een gebruiker van Google zoekt naar een bepaald product, er een overzicht wordt getoond boven of rechts van de zoekresulaten. Hier kan uw product ook tussen komen staan, waardoor uw omzet zal stijgen. Maak onderaan deze pagina een afspraak met ons, om uw producten in Google Shopping zichtbaar te maken.

google shopping expert

1. Uw artikel laten opvallen in plaats van uw webshop

Als een consument op zoek is naar een bepaald product, dan zorgen wij van uwonlinetoekomst.nl ervoor dat uw product opvalt bij de consument. Op deze manier kunnen wij de consument direct naar uw webshop sturen. De meest aantrekkelijke wijze van adverteren waar al veel bedrijven gebruik van maken.

Direct naar het artikel

Geen omwegen voor de consument
Voor de consument is er een direct link waar op geklikt kan worden om uw webshop met daarin het desbetreffende artikel te bekijken en aan te kopen. U hoeft dus niet eerst uw winkel te promoten en daarna het artikel, de consument komt met Google Shopping direct op de plek waar er besteld kan worden. Dit is de meest directe manier van adverteren.

google shopping specialist

2. Gegevens vergelijken

Met Google Shopping kunnen consumenten niet alleen prijzen maar ook belangrijke aanvullende gegevens van artikelen met elkaar vergelijken zoals bijvoorbeeld verzendkosten, afmetingen, gewicht, inhoud, etc… Daarnaast is Google Shopping voor consumenten een uitstekend middel om productrecensies van het artikel te bekijken.

De consument op zijn wenken bedienen

Behoefte consumenten invullen.
Consumenten zijn tegenwoordig erg kundig in het zoeken naar de beste prijzen voor artikelen die ze willen aankopen. Google Shopping is één van de grootste spelers op dit gebied en het is raadzaam om hier als ondernemer op in te spelen. Wij verzorgen op maat gemaakte Google Shopping campagnes, zodat u het maximale kunt halen uit uw marketingbudget.

 

Waarom is het verstandig om Google Shopping door ons te laten beheren?

Het opstellen van productlijsten voor Google Shopping is kundig werk. Door onze ervaring op dit gebied bent u bij ons aan het juiste adres om dit specialistische werk goed uit te laten voeren.

Wat is er in het Shoppingpakket inbegrepen?

Wij maken een campagne voor u aan voor 10 producten, inclusief foto’s, prijzen, webadres, voorraad en EAN-nummer.
Wij voorzien de campagne verder van 10 uitsluitingszoekwoorden.
Daarnaast worden de instellingen geoptimaliseerd wat betreft uw voorkeuren qua apparaat, locatie, tijden, prijzen etc…
In overleg is het altijd mogelijk om meer producten aan uw Google Shopping campagne toe te voegen.

Om een tussentijdse rapportage mogelijk te maken installeren wij Google Analytics en Adwords. Aan hand van de gegevens die Analytics & Adwords registreren, optimaliseren wij uw campagne maandelijks. Er volgt een schriftelijke evaluatie na 30 dagen en om de 90 dagen volgt een schriftelijke en mondelinge evaluatie.

Vrijblijvende afspraak

Benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Maak dan nu hier een vrijblijvende afspraak.
Wij staan u graag te woord!

Middels een Shopping abonnement verzorgen wij uw Shopping campagne voor maar €59 per maand.
Minimale afname van 12 maanden.

Of klik hieronder om het Shoppingpakket direct te bestellen.

349.00In winkelmand